KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Sarıgüzel Köyü Ali KOCA Ortaokulu

Sarıgüzel Köyü Ali KOCA Ortaokulu

Sarıgüzel Mah. İkizce Sokak No70 İç Kapı No 1 Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Her zaman ve her yerde sorunun değil çözümün bir parçası olan; vatansever, çalışkan, azimli, yaratıcı ve ahlaklı bireyler yetiştirerek adını Türkiye´nin sayılı okulları arasında duyurmak.
Misyon
Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, öğrenmeyi yaşam biçimi yapan, çalışmayı ve yaşamayı seven, teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, millî ve ahlaki değerlerimizi koruyan, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan, bilgi toplumu nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
2024 Yılı "Dede Korkut Hikâyelerinden Yola Çıkarak Yeni Bir Hikâye Oluşturma" yarışmasında Kahramanmaraş İlçe Birinciliği 2024 Yılı "Türk´ün Özü, Akif´in Sözü" temalı Mehmet Akif ERSOY´a mektup yarışmasında İl İkinciliği.
08.30-14.30
Yerleşim Yeri
Onikişubat İlçesinde bulunan Sarıgüzel köyü Ilıca Mahallesi Kaplıcalarına ve Savruk Şelalesine yakın olup turizm bölgesi içerisinde yer almaktadır.Temiz havası ve Karadeniz´i andıran doğa manzarası ile bilinmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kahramanmaraş il merkezine yaklaşık olarak 90 km dir. Yakın yerleşim birimi olarak 25 km uzaklığında Ilıca Mahallesi Kaplıcaları bulunuyor.
Bölgesel Spor Aktiviteleri