KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - SARIGÜZEL KÖYÜ ALİ KOCA ORTAOKULU

SARIGÜZEL KÖYÜ ALİ KOCA ORTAOKULU

Sarıgüzel Mah. İkizce Sokak No70 İç Kapı 1 Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek,Çevremize de eğitim vermek,Aynı zamanda Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için ve Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için biz de varız.
Misyon
Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, öğrenmeyi yaşam biçimi yapan, çalışmayı ve yaşamayı seven, teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyan, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan, bilgi toplumu nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.30-14.50
Kalorifer
Uydu İnternet (VSAT)
Pansiyon Bilgileri
Yok
Lojman
7 - Lojmanımız 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yapılmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına hazırdır. Şu an 7 daire bulunmaktadır. Daireler 1+1 şeklinde, geniş mutfak tarzında yapılmıştır. Isınma türü kaloriferdir.
Yerleşim Yeri
Onikişubat İlçesinde bulunan Sarıgüzel Mahallesi Zeytin Ilıca Kaplıcalarına ve Savruk Şelalesine yakın olup turizm bölgesi içerisinde yer almaktadır.Temiz havası ve Karadenizi andıran doğa manzarası ile bilinmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kahramanmaraş il merkezine yaklaşık olarak 90 km dir. Yakın yerleşim birimi olarak 25 km uzaklığında Zeytinli Ilıcası Kaplıcaları bulunuyor.
Bölgesel Spor Aktiviteleri